MY DAY

30 Juli 2015

536879-balkong

drömmer mig bort från min lilla balkong.

Godmorgon bloggen.

Vill börja med och tacka för alla fina mail,  sms och meddelanden här på bloggen efter mitt utskrivande.

Det var några punkter vissa fråga om som varför de krånglat med min lön osv och anledningarna kan bli många men den stora anledningen är som jag tror de är semester tider och på oturen fick jag en ny vikarie som inte kan jobbet så bra, iaf försöker jag nu intala mig de då krånglet fortsätter och frustrationen ökar.

Detta är nu min enda lediga dag i Oslo innan flyget lyfter och jag bör få ett konto fixat så jag kan få ut min lön i  25 Augusti som alla andra.

Ska verkligen försöka hålla mig lugn nu när jag åker till skatteverket, men kommer inte vah lätt.

WISH ME LUCK!

priska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *