3 NOVEMBER

Äntligen nerbäddad i sängen min och har precis lovat mig själv att inte öppna munnen min förrän torsdag kväll då jag jobbar. Har min fruktansvärda hosta och det svider i halsen varje gång jag pratar. Gästerna börjar undra om de är min röst nu för alltid, hehe .. så imorgon går jag inte till jobbet utan försöker istället bli lite mer återställd med rösten så jag kan kommunicera med folket utan att de ger upp på mig.

Har juh redan svårt att bli förståd med de Norska språket och som en gäst sa:

”- Gör de juh inte lättare att du är svensk nu när du inte har röst!”

Posted in MY DAY.

priska

One Comment

  1. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
    I’ve read this submit and if I may just I desire to suggest you few attention-grabbing issues
    or tips. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *