MY DAY

29 AUGUATI 2015

IMG_2409

Am back at espresso house and working hard.

Är så nöjd med Kreta som bjöd på så många olika erfarenheter och glädje!

”I love the camera and I think its love me”

Är så taggad för framtiden dessa dagar, har så mycket planerat och möjligheter som öppnat sig.

Den 25e Augusti fick jag verkligen känslan av att jag nu är norsk.

Lönen droppa in, har blivit en starkare individ under dessa två månader på espresso house och jag kan inte fatta att efter dessa 2 ynka månader har jag nu blivit den utvalda på jobbet för att vidare utbilda mig (SÅ LYCKLIG!), jag börja landa på riktigt i lägenheten och har även haft finbesök på besök.

Har fått många mail om lägenheten jag bor i och jah nu kommer jag blogga lite mer om livet i Oslo med jobb osv, hur jag håller upp hälsan här och även olika heminrednings tips och lösningar när man bor i 12kvadrat.

Tack till alla er som peppar mig varjedag.

You are the best!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *